Schipperswoning (roef)

Achterkant van het schip, de roef
De Bed en Breakfast in de oude schipperswoning (roef) die volledig zelfvoorzienend is.

De Bed en Breakfast (B&B) van de Buiten Verwachting bevindt zich in de oude schipperswoning van het schip. Bekijk hier de foto’s van de B&B.
De schipperswoning (roef) is omgebouwd tot zelfvoorzienende studio. De roef is sfeervol ingericht met een tafeltje, bank, verhoogde bedstede, keuken en badkamer. Ben je klaar met het mooie uitzicht in de stuurhut? Dan kun je in de roef genieten van een nautisch boek, DVD of zelf te casten programma’s middels de Chromecast. Wil je een muziekje luisteren? Dat kan middels het Sonos-systeem. Wat zie je toch op het plafond? Dat zijn waterkaarten van alle gebieden waar we hebben gezeild. Genieten van de buitenlucht? Dat mag op het roefdak, die je als terras mag gebruiken in lekkere deckchairs.
Doordat de roef een eigen keuken heeft met inductiekookplaat, combimagnetron, koelkast, waterkoker, Nespresso koffiezetapparaat en gratis koffie/thee, kun je geheel je eigen gang gaan. Geen zin om te koken? Op 5-10 minuten loopafstand zijn meerdere restaurants te vinden.

Keuken en trap in de roef
WC in de roef
Eettafel in de roef
Keuken in de roef inclusief vaatwasser
Badkamer in de roef
Achterkant van het bed in de roef
Nespresso koffie in de roef
Bank in de roef
Bed in de roef